Jan van der Weide, getrouwd met Irmtraud en vader van twee dochters en pake van 2 kleinkinderen, een meisje en een jongen.

Tot april 2013 ben ik 36 jaar werkzaam geweest als begeleider en trainer in de zorgsector. Training en begeleiding van werkers, teams en managers op thema’s als: communicatie, methodiek, agressie/ veiligheid en opvang na schokkende gebeurtenissen.

In 2015 merkte ik dat ik toe was aan een nieuwe wending in mijn leven. En dat heeft geleid tot allereerst een praktijk in relatiebegeleiding en nu een praktijk in Healing en Begeleiding.

jan-van-der-weide

Mijn eigen ervaring in healing

Als jonge vader werd ik mij er bewust van dat je handen bij kinderen kunnen ‘helen’ bij ongelukjes, pijn of verdriet. Later in mijn arbeid als begeleider en trainer merkte ik dat mijn eigen uitstraling van universele liefdesenergie een positieve invloed had op de jongeren en volwassenen die ik begeleidde en trainde.

In de laatste jaren, vooral door de door mij gevolgde trainingen in het werken met Quantum Energie, kwam de innerlijke wens naar boven om hier bewust wat mee te gaan doen in de omgang met cliënten. Vandaar het starten van deze praktijk in Healing en Begeleiding

Wie ben ik in de begeleiding

De woorden die dat het beste weergeven zijn: integer, veilig, open, liefdevol, humorvol en praktisch. Steeds op zoek en nieuwsgierig naar de kern van wat er speelt, wat het voor het nu betekent en hoe door healing en begeleiding ondersteuning, ontwikkeling en ‘genezing’ kan plaatsvinden. Erop vertrouwend dat als de ‘klik’ er is in de begeleiding, de antwoorden en de heling zich vanzelf aandienen.